(recept
si oblíbilo 31 návštěvníků)
burizony v karamelu s čokoládou
Potřebné ingredience
250g másla 150g burizonů 1 plechovka neslazeného mléka 300g curku krupice čokoláda na polití
Postup přípravy
v kastrolu roztopit 300g cukru krupice, pak po kouskách přidávat celé máslo a vlít plechovku neslazeného mléka.Na mírném ohni míchat než se úplně rozpustí,může to tvořit hrudky tak dak dlouho míchat až se rozpustí. Pak odstavit a vysypat 150g burizonů. Takdy jsem dala jsem 150g a bylo to málo strašně špatně tuhlo,tak jsem z košíčků dala znovu do hrnce a přisypala další sáček burizonů.Dělám to každý rok,ale opravdu záleží na másle i jaké koupíte to mléko, myslím od jaké firmy.Prostě je lepší dát víc burizonů,to uvidíte jak to budete míchat.Já si to z kastrolu předělám do zadělávací mísy protože se to líp míchá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
6. 12. 2015, 9:37
AňaAňa
(upraveno)
16. 12. 2011, 15:04
Dobrý den, ten cukr rozpouštíte bez vody? Jen na mírném ohni? A kdy začnete přidávat máslo? Az začne cukr hnědnout? Má ještě krystalky? Já je jedla jednou a mooooc mi chutnaly, takže určo vyzkouším